SEO-hemligheter från en internationella affärsgurun

Som företagsledare, ägare eller högre chef har du kanske aldrig hört talas om en skrivguru. Men om du eller ditt företag har något att göra med en närvaro på nätet måste du komma igång så fort som möjligt innan du missar båten. Precis som affärsgurus inte är främmande för konventionell off line-verksamhet är en skrivguru nyckeln till exponentiell internet seo (sökmotoroptimering) naturlig organisk tillväxt.

Många offlineföretag misslyckas kapitalt när de gör övergången från offlineverksamhet till onlineverksamhet. Att använda sig av en konventionell försäljnings- och marknadsföringsskribent och korrekturläsningsspecialist för att skriva innehåll är vanligtvis två av de första misstagen som görs. Det är viktigt att förstå internet seo, vad det är, vad det inte är, vad det är till för och vad det inte är till för innan man ens överväger att skriva innehåll för sitt nya onlineföretag.

Under ett antal år solade sig internet seo-företag och nästan varje enskild teknisk guru som jag någonsin har anställt i glansen av det som konventionella affärsgurus kallar voodoo och svart magi i internet seo. Det passade dem alla att upprätthålla en aura av mystik och elitism när det gäller SEO, eftersom det gjorde det möjligt för dem att ta ut högre avgifter och diktera villkoren för sina anställningar. I verkligheten, när man väl har tagit sig igenom allt skitsnack och anställt ett antal av dessa SEO-specialister, blir det tydligt och uppenbart att internet seo inte är hälften så svårt som vissa specialister vill få en att tro.

Nu är det rättvist att säga att det uppenbarligen finns ett antal mycket professionella och framgångsrika seo tech gurus på online marknaden. Problemet är att hitta dem. Som internationell affärsguru är min heltidsanställning en konsult för affärstillväxt. Jag hjälper många företag från flera olika affärssektorer och har tillhandahållit mitt företagsstöd, mina råd, min utbildning och mina konsulttjänster i 42 olika länder. Under de senaste åren har jag varit mycket engagerad i att skapa alternativa, kompletterande intäktsströmmar för offlineföretag genom att placera dem på nätet. Detta innebär att jag personligen har haft kontakt med många webbdesignföretag, webbutvecklare, programmerare och specialister på sökmotoroptimering. När jag berättar att jag har varit tvungen att sparka sex stora seo-företag under de senaste två åren bör det ge er en indikation på hur dålig den service som erbjuds av några av de stora aktörerna är. Alla de SEO-företag som jag sparkade avskedades för att de inte lyckades åstadkomma mer än vad vi själva kunde åstadkomma internt. Alla lovade mycket, men alla misslyckades med att leverera mer värde än vad de kostade.

  • När jag kommer in på ett nytt företag som vill övergå till en närvaro på nätet säger nästan alla företagare att de vill nå första plats på Google. Jag vet att detta inte bara är något som jag har stött på, eftersom många andra affärsgurus berättar för mig att de får samma feedback. Så Google första plats på sida ett är det riktmärke som de flesta företagare har i åtanke. Ofta när man har att göra med de flesta seo-företag kommer de att informera dig om att detta tankesätt är förprogrammerat för misslyckande.
  • Alla de sex seo-företag som jag sparkade insisterade på att när de skrev under på sina månatliga förskottsavgifter, att det tar 9 till 18 månader för en ny webbplats att nå en första plats på Google. Många skäl angavs för detta, men efter att man lärt sig om internet seo och hur det fungerar inser man snart att detta är felaktigt. Enligt min erfarenhet kan man genom att anlita en beprövad skrivguru för internet seo få höga placeringar på relativt kort tid. Problemet är att det är mycket svårt att hitta en beprövad internet seo-skrivarguru eftersom de ofta blir upplockade av de större seo-företagen.

Men i och med att allt fler företag expanderar på Internet blir det allt vanligare att hitta en skrivarguru som kan producera allt ditt skrivinnehåll på nätet och korrekturläsning på Internet seo till ett mycket realistiskt pris. Den här artikeln är endast inriktad på naturlig organisk tillväxtpositionering genom att producera skrivna artiklar för organisk sökmotorpositionering. Business gurus främjar aktivt en skrivguru för att skriva innehåll för att döda konkurrenter inom online-verksamheten till ett bra pris för att skriva. En teknisk guru har inte internet seo korrekturläsningsfärdigheter för att lyckas. Följande SEO-hemligheter är bara några områden att ta hänsyn till.

Vad företagskunder vill ha

De flesta kunder vill ha en positionering på första sidan i Google till ett rimligt seo-pris. Alla professionella internet seo-skrivargurus eller teknikgurus kommer att ge dig rådet att potentiella kunder är 4 till 6 gånger mer benägna att köpa från ett företag som finns med på vänster sida om naturlig organisk tillväxt på sökmotorsidan än från företag som finns med på höger sida som PPC- eller sponsrade länkar.

Den första av de fem bästa seo-hemligheterna från den internationella affärsgurun är att anställa en beprövad skrivguru som förstår hur man uppnår detta genom att producera smart skrivinnehåll och ha en god förmåga att läsa korrektur på nyckelord/fraser. Ett utvalt antal affärsgurus kommer att kunna visa dig vägen till en skicklig skrivguru som tar ut rimliga priser för din skrivande marknadsföring och dina skrivande medier på nätet.

Sökmotoroptimering

Om du vill att ditt företag ska explodera med försäljning på internet är de två vanligaste metoderna internet seo som ibland kallas naturlig organisk tillväxtpositionering, som dyker upp på vänster sida av skärmen när du skriver in ett nyckelord eller en fras. Den andra är pay per click, känd som PPC, eller sponsrade länkar. Dessa visas vanligtvis på höger sida av skärmen och ibland ovanför de organiska tillväxtpositionerna.

  • Naturlig organisk tillväxtpositionering kräver att någon, t.ex. en internet seo writing guru, skriver en artikel om dig eller ditt företag. Alla sökmotorer proklamerar att de först och främst existerar som informationskataloger.
  • De gillar att tillhandahålla informativa artiklar för sina onlinekunder. Kontrollera alltid ditt skrivinnehåll och korrekturläsning och se till att din tech guru källorna alla dina online skrivande marknadsföring och skrivande media till ett konkurrenskraftigt seo pris eftersom den internationella affärsgurun råder skrivpriserna kan variera avsevärt.
  • Affärsgurus rekommenderar att idén är att skriva en artikel som är så trovärdig att alla sökmotorer erkänner dess värde för sina kunder och att den placerar sig högt på den organiska tillväxtpositioneringen.

Skriva bra innehåll

Den internationella affärsgurun föreslår att framgången med att skriva marknadsföringsartiklar eller skriva medieartiklar för internet seo beror på kvaliteten på det skrivande innehållet.

Ibland samarbetar en skrivguru med en teknisk guru för att se till att artikeln innehåller information av absolut högsta kvalitet och att korrekturläsningen också är av hög kvalitet. Många affärsgurus har dåraktigt nog en blind inställning till seo-priset och skrivpriserna när de borde fokusera på kvaliteten på skrivinnehållet.

Korrekturläsning

Att skriva innehåll för internet seo är mycket annorlunda än att skriva konventionella affärsartiklar om marknadsföring eller media. Den internationella affärsgurun uppger till exempel att en av de fem bästa seo-hemligheterna är att en skribent på nätet medvetet kan instruera den tekniska gurun att låta vissa stavfel i nyckelord eller nyckelfraser finnas kvar i artikeln. Även om detta går stick i stäv med konventionell offline-marknadsföring kommer varje skicklig skribent att ha undersökt sökfraserna på nätet, och om tillräckligt många människor anger ett sökord eller en fras som de stavar felaktigt, kommer skribenten att vilja fånga upp dessa läsare.

Detta är bara en av de fem främsta seo-hemligheterna som visar att en beprövad skribent kan få bra skrivpriser utan att ta ut ett överdrivet seo-pris av sina kunder,

Skriftliga priser

Detta är den största av de fem bästa seo-hemligheterna, för vilken den internationella affärsgurun rekommenderar följande. När du tänker på internet seo, skrivande av innehåll, skrivande av marknadsföring, skrivande av media, korrekturläsning och skrivpriser kommer du aldrig att hitta en konsekvens från en skribent till en annan. När du överväger seo pris är det bäst att fokusera på kvaliteten på den artikel som producerats åt dig och den position eller de positioner som den har uppnått i den naturliga positioneringen för organisk tillväxt.